sábado, diciembre 11, 2010

ComparTIC - 1 Entre Tants


Aquest matí he tingut el gran plaer de poder assistir a aquestes jornades junt a  dos bones amigues que, a l'igual que els membres de la xarxa 1 Entre Tants, coincidim en maneres de fer, desitjos i il.lusions.

Aquesta xarxa d'ensenyants s'ha creat amb la idea de compartir punts de vista des que van des d'infantil fins la universitat, passant per l'educació d'adults, Compartint experiències i amb el desig d'arribar a ser factors de canvi. Basant-se en el treball col.laboratiu entre mestres, alumnes i famílies. Creant un espai de reflexió.
Conscients que per ensenyar és necessari aprendre: 1 Entre Tants és un espai d'aprenentatge.

"El futur comença només acabar aquesta frase..."

Hem pogut reflexionar, parlar, visionar i escoltar amb molta atenció els "Petxa Cutxa" que ens havíen preparat companys per exposar allò que fan...



He conegut a Eva, l'autora de Imagina aula viva blog d'infantil que havia visitat i que m'ha agradat molt saber qui està darrere. A Carme i el seu blog amb alumnes de 3r. També he posat cares als noms que apareixen en la NING d' 1 Entre Tants
Ara veig que darrere del treball presentat per un company de compensatòria està Jaume de  
Passet a passet, llàstima que la seua presentació al ser virtual no ens ha permés conéixer-lo personalment.

I ara vos ho volia contar tot, però com que ho publicaran pròximament a la Ning, el que faig és proposar-vos aquestos videos que he anant trobant ara navegant per la xarxa d'1 Entre Tants i la d' Espurna (xarxa germana de Catalunya, aprenen les TIC per microprojectes, font d'inspiració), després d'un dinar familiar mentre repose tranquil.lament a la pau de la llar.
Tots i cadascú d'ells m'han captivat per un motiu o un altre.

Bona navegació!!!!









Etiquetas:

2 Comments:

Blogger Miguel Mengual said...

Jaja... Muy bueno el vídeo de la tecnología vs. la metodología.

2:05 p. m.  
Blogger Miguel Mengual said...

Felicidades por tu blog, prima amantísima. Definitivamente eres la Super Teacher!

2:08 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home