jueves, diciembre 20, 2007

Visita dels nostres amics italians




Avui ha sigut un dia molt especial. Hem començant escrivint cartes a la Befana i decorant l'aula on ens anàvem a juntar tots. A les 10 han acudit Gianpiero, Cristina, Giuliana i Mila amb els seus alumnes de l'EOI de Sagunt,portaven barrets del "Babbo Natale". També ha vingut Toni Navarro, assessor de l'àrea de llengües del Centre de Professors de Sagunt. Els hem donat la benvinguda cantant "Ci vuole un fiore"



A continuació ens han contat con celebrem els Nadals, sobretot allò que els diferencia, com la tradició de la Nit de Nadal quan a les 12 de la nit i cantant "Tu scendi dalle stelle" el més xicotet de la casa porta al Jesuset al pesebre i tots l'acompanyen amb ciris. Nosaltres hem volgut fer-lo i Mireia, la més xicoteta de l'escola portava al Jesuset i els més joves de cada curs portaven els ciris. També ens han dit que mengen llentilles la nit de cap d'any i la més curiosa: la Befana, que és la velleta que els porta els regals. Ens han regalat un calcetí amb per a veure si ens visita la nit del 5 al 6 de gener. Què passarà si us troba amb els Reis d'Orient? Es faran també amics?
A veure com us porteu que també us pot deixar carbó!


Ens hem quedat els alumnes de 2n i 3r a jugar a la "Tombola", joc familiar per a d'ells el dia de Nadal. Giuliana cantava els números en italià, Josemi en valencià i els majors ens ajudaven als més menuts. Christian ha cantat "ambo", "terno" Bosco, "quaterna "Rocio, Bosco ha repetit con la "cinquina" i David a completat el cartó portant-se una TOMBOLA.



A continuació hem arreplegat un donatiu simbòlic per a una ONG que construirà una escola en un país on fa falta. El portarà el "superheroe". Per acabar hem menjat "panettone" i pastissets de boniato.


BON NADAL I FELIÇ 2008!. Hasta pronto.

BUON NATALE E UN FELICE 2008! A presto!