lunes, diciembre 03, 2007

Germanament : EOI - Escola Santa Anna Quartell

DESIG DE LLENGÜES?

ITALIÀ PER A PRINCIPIANTS...


Amb aquest atractiu títol ens va captivar el curset convocat pel Centre de Professors de Sagunt a uns quants mestres de l'escola, allà pel maig de 2006. Allí vam conèixer a Gianpiero que en unes poques sessions ens va despertar la curiositat per la seua llengua, per com contagiar les ganes de comunicar-se i per la utilització dels blogs a l'escola. El fet de ser alumnes de nit i mestres de dia ens va fer comprendre millor les dificultats amb les que s'enfrontaven els nostres xiquets i xiquetes al viure-les nosaltres directament.


El curs passat ens apuntarem a l'EOI de Sagunt per continuar el camí encetat amb tanta il.lusió, en aquesta ocasió coneguerem a Cristina, la nostra profe de 1r. Va començar una col.laboració entre la nostra escola i el seu departament d'italià que a final de curs va culminar en un germanament. Vingueren a visitar-nos, ens ensenyaren la cançó "Ci vuole un fiore" i ens van contar una rondalla de Rodari "A sbagliare le storie". Els nostres alumnes els prepararen un cartell on posava "Benvenuti", una representació i un poster de "Il vampiro che aveva mal di denti" i la cançò "L'inverno è andato".

Per tal de celebrar junts el nadal ens han anunciat la seua visita, cliqueu ací i veureu l'entrada que ens van dedicar al seu blog (Chiodo schiaccia chiodo) el passat diumenge i ací per veure la que ens dediquen avui.

A navegar i a descobrir tot allò que ens regalen amb tanta estima:
cançons, tradicions, jocs, passatemps, manualitats...

Com diuen els nostres amics: Buon divertimento!

Etiquetas: , , , ,