viernes, diciembre 14, 2007

Festa di Natale alla scuola Santa Anna di Quartell



Amb aquest títol ens dediquen avui un post al seu blog els nostres amics italians della Escola oficial d'idiomes de Sagunt. Clicar ací i el podreu visitar.

Com saben us ha agradat molt la Befana ens parlen de la història. Segons una antica llegenda quan els Reis estaven buscant Betlem per tal de veure al "Bambino" van demanar informació a una velleta, però no va saber explicar-los per on era, li van dir que els acompanyara, però ella els contestà que devia treballar. Més tard canvia d'opinió i va eixir a buscar-los, però no els trobà, així és que a cada xiquet que veia li donava un regal per si era el "Bambino". I torna a fer-lo cada any deixant regalets a les cases on el busca o deixant carbó als xiquets que no s'han portat bé.

Què penseu que us deixarà a vosaltres?

Cal escriure una carta a la Befana., també els nostres amics ens han enviat com fer-la.

I també ens parlen del "Superegali" que es per a col.laborar i compartir amb els xiquets que estan més necessitats, el "Superhero" serà un símbol que penjarem a l'arbre de nadal i que ajudarà als xiquets de tot el món.

Nosaltres estem preparant amb molta il.lusió la nadalenca que cantem la Nit de Nadal i que ens està agradant tant a tots "Tu scendi dalle stelle". Podeu escoltar-la clicant al nom de la cançó.

Etiquetas: , ,