sábado, marzo 06, 2010

Teacher Training Macmillan . 6th March 2010


Aquest post està dedicat especialment a MªLuisa, MªJesús, Lorena, Lourdes i Fani...

Molt interessants aquestes jornades, moment de trobar-se amb companys i coneguts amb els que tantes vivències compartides al camp de l'educació i la comunicació ens uneixen, és un plaer juntar-se i continuar compartir experiències, il.lusions, continuar aprenent...

Les ponències formatives, molt pràctiques i entretingudes, la linia d'acció totalment connectada a la realitat que estem vivim, l'era de la digitalització.
Presència de la web 2.0





 

Ací Web 2.0 i educació trobareu més informació (cal posar la pausa i esperar que es carregue per poder veure'l tot seguit)

Mark Omeron ens ha  mostrat de forma molt pràctica com utilitzar les metodologies més conegudes junt a les actuals i encara fóra de la mà de molts dels ensenyants per problemes tècnics o de desconeixement.
Amb: "A celebration of festivals and techniques" i "Powerpoint in class" ens ha obert tot un fum de possibilitats...

No he pogut assistir a la ponència de Josie Delgado (és el que tenen aquestes jornades, que has de triar i no pots estar en totes...), però m'han passat el dossier: "Once upon a time" i adjunte  aquestes..
...useful websites que he trobat que ens recomana:
Zuitube videos for kids
Under the sea song and video
BBC School Radio - Early Learning stories, chants, songs and ideas
Preschool Rainbow craft ideas
Super Simple Songs 
          The Pinocchio Song

   

Origami coloring pages, kids crafts...
Labelling animals
Pain it

El personal de Macmillan va estar en tot moment atenent a les nostres peticions, volem saber molt més del que ens està esperant i de com contagiar aquest entusiasme al nostre alumnat. Manolo Grijalvo ens va presentar les novetats, que són tantes i ens va fer veure el ja, per alguns, històric video al que ens hem sentit més d'un identificats...


M'agrada tant pensar que a partir d'ara tinc a mà aquestos recursos a l'igual que tot aquell que vulga consultar-los.

Gràcies als que feu possible aquest somni!

Etiquetas: , ,